10 thoughts on “Turinaa / Chat

 1. Hienoa kun musa osuu maaliin – kiitos kommentista! Livenä soidaan kun saadaan kysyntä, oikeat keikkapaikat ja kalenterit symbioosiin. Ja ilolla otetaan vastaan ehdotuksia sopivista keikkapaikoista, joille saa myös vapaasti ehdottaa/vaatia FlameLightia ohjelmistoon ;-). Tapaamisiin taltiolla tai livenä..!

  Like

 2. Komiaa on soitto! Millonka esiinnyttä ja missä, livenä olis mukava kuulla

  Like

 3. No niin, tuli oltua Radio 957n aamu-palaverissa. Hauskasti Viinikan ympyrässä jonottaessa tuli avattua auton radio ja kas, siellähän Toimittaja jo pohjusti kohta alkavaa haastattelu-sessiota soittamalla Feel Me:n pätkää. Ja kun hän heti sen perään totesi että “…Ja seuraavaksi soitetaakin sitten Yö:tä..” – Siinä tulikin samaan muutamaan sekuntiin meikäläisen musamaailman molemmat ääripäät!
  Oli hauska sessio. Turistiin leppoisasti mun musan maailmasta sitä sun tätä, sopivan pikainen ja lyhyt katsaus taustoihini ennen FlameLightia, ja soitettiin/kuunneltiin So Many Women ja Dance Your Way. Mutta ei toimittaja-Jani laittanutkaan mua rokkikukko-testiin – ei tentannut oonko heitellyt telkkuja ulos hotellihuoneen ikkunoista tai sammunut lavalle tai mitä lie. Oli siis tilanteen tasalla oleva toimittaja – tähän bändiin kun ei käytöshäiriöisiä lökäpöksy-idiootteja oteta. Hiki ja testosteroni lentää lavalla ja aiheesta, muutoin ollaan sivistyneitä herrasmiehiä ;-).

  Like

 4. Vuoden parasta groovea! Tätä kannatti odottaa. Levy on loistava kokonaisuus joka kannattaa ehdottomasti kuunnella kerralla. Live vetoja odotellessa.

  Like

 5. Pitkä odotus on päättynyt. Tuskin maltan odottaa että saan uuden levyn kuunteluun.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s