MIKSI FLAMELIGHT?

Musiikki on ääniksi johdettua energiaa. Alkuperältään positiivista tai negatiivista energiaa, mutta aina musiikiksi jalostuttuaan positiivista. Ja parhaimillaan aidoinpana mahdollisena, tuotettuna suoraan tekijältä kuulijalle, ilman kaiken pilalle latistavaa teollisuuskoneistoa. FlameLight on suora, puhdas masiina – täysin orgaaninen luomu-orkesteri. Vain ja ainoastaan hyville biiseille & soundeille omistauneena, aina kaikkensa jokaiseen nuottiin ladaten. Orgaaninen GrooveBlues Trio, jossa jokaisella rytmimusiikin osa-alueella on vain ja ainoastaan yksi ukko vastaamassa tontistaan, ilman muiden suojaa – jokaisen on pakko olla joka nuotissa täysillä läsnä. 

Näillä peruskivillä puhtaan inspiraation esille puhaltamat biisit muotoutuvat ääni-energiaksi, joka muuttaa negatiivisen positiiviseksi ja positiivisen riemuksi. Puhdas, sielusta kumpuava musiikki on parantavaa Voimaa. Siksi.