Ensilevy julkaistu – WINGS, GrooveBluesin parantavaa Woimaa! Tästä lisätietoa! Debut album released – WINGS, healing Power of GrooveBlues! Click here for more!

Hyvä Ystävä! Ensilevyn prosessi on ollut pitkä ja joskus kivinenkin tie. Usko siihen että todellinen, aidon aiheen ja inspiraation synnyttämä musiikki on ajatonta, eikä vanhene koskaan, on pitänyt kokonaisen albumin ajatuksen hengissä. Kaikki nämä vuodet. Jokainen kappale on täysillä aitoa asiaa, eikä merkityksettömille täytebiiseille ole tilaa. Ja vaikka musa-maailma onkin muuttunut aivan toiseksi, opettanut uudet sukupolvet kiinnostumaan vain yksittäisistä muovisista mittatilaus-tuhanneskopio-edellisestä-“hitti”biiseistä, ja siis pois albumi-kokonaisuuksista, tehden fyysisen CD-albumin tuottamisesta lähinnä järkiköyhää puuhaa, täytyy fyysiseen albumiin jaksaa uskoa. Sen antamaa kokonaisuutta kun ei vielä nykyinen striimaus-kulttuuri pääse lähellekään – hieno albumi on upea retki. Yhteys ilman rajoja, yhteinen trippi kiertoradalle. Eli, Hyvä Ystävä, täältä löydät ainakin yhden syvän sielunpalon tuottaman Albumin, jonka ainoa johtolanka on ollut usko hyviin biiseihin ilman kompromisseja. 

>> Valitse CD kauppa MENUsta

Dear Friend! This debut album process has been a long and at times a rocky road. But the belief in the fact that real music, inspirated by real reasons is timeless and never gets too old, has kept the idea of a real whole album alive. Through all these years. So, every song is the real thing, there is no space for meaningless fill-in songs. And even though the music world has changed totally, teaching new generations out of albums and into plastic-nonsense-copy-hits, and making a CD-album production a job of fools, we have to keep believing in physical albums. Because this nowadays streaming culture just can’t get us even close to the same ultimate music experience – a great album is a great trip. A connection without borders, a collective flight to orbit. So, my Friend, here you have at least one Album that has been created solely with deep passion and belief in the real thing, without compromises.

>> Select CD STORES from MENU